hunting_for_beauty

Instagram

неделя, 29 декември 2013 г.

BLACK FRIDAY - Sigma Brushes

Черен петък. Всички гледат сайтове и магазини като луди. Нетипично за мен, нищо не си бях харесала и си мислех, че ще остана без покупка. Но ето, че един случаен пробег през фейсбук може да промени много неща. Оферта: Sigma - безплатна доставка само днес (Black Friday). 

Отдавна исках да пробвам ЧЕТКИТЕ НА СИГМА!!! Но най-мразя да плащам доставки и всеки път, когато разглеждах сайта им, ме спираше точно това. Но ето, че моментът дойде и мечка страх, мен не страх... Поръчааах! :) Казах си, че това ще е коледният ми подарък. После си направих още доста, но това е тема на друг пост...

След дълго чакане най-накрая взех заветния пакет от пощата. Беше ме страх, че ще отиде на митница, но късметът беше на моя страна. Ето какво съдържаше кутийката:
Ха ха! Сигма ми благодари за избора. Аз също ти благодаря, Сигма! :)

Брошура на колекцията Еnlight sigma - натурална, излъчваща мир и спокойствие, както самата Сигма я определя. Не бих дала $165.00 за да я притежавам...

Нови сетове четки... Може би някой далечен ден... ;)



Всичките видове четки Sigma...







Ето и най-важният елемент в тази история... :) 



 От кога го мечтая това сладурче!... За заместител в цената си купих Реал Техникс Stippling brush, но честно казано след многобройни опити за перфектно нанасяне я поизоставих. Не постигна незабележимия ефект, който мечтая. Може скоро да направя сравнение между двете четки.

 Винаги съм си мислила, че за да се нанесе хубаво ФДТ, четката трябва да е твърдичка. Но пък това ще е неприятно усещане за кожата. Ето, че Сигма го е измислила някак и при допир се усещат не косъмчета, а козина на меко котенце например :)

 Заради перфектно изсечената си форма, нанася безупречно течни или кремообразни продукти


Четката е и доста по-тежичка от тези, които имам аз. Изглежда си скъпа... А и тази тежест прави нанасянето доста по-прецизно и уверено.



С добре и плътно набити косъмчета...

 Определено се радвам, че направих тази покупка...

Не можех да си представя, че само една четка ще пропътува целия този път от Щатите до България. Нямам "Молив" в колекцията си, така че сега беше перфектният момент, за да си го набавя.

 Предназначен за туширане на ясно изразени линии или просто за тънко нанасяне на сенки.


Косъмчетата са плътно набити, за да могат да понесат натиска при опушване на очна линия. Същевременно не драска и няма неприятно усещане.


"Моливчето" може и да се ползва за хайлайтване на вътрешния ъгъл на окото или пък на областта под веждите. Всъщност, като всяка друга четка и тази може да ползвате за каквото ви душа иска :)

Бях много, много приятно изненадана, когато видях, че Sigma са ми направили подарък :)

E25 - Blending - travel size

Травъл, травъл, колко да е травъл?!... Измерих я - 12 см. За сравнение Кабукито е 15 и малко см, а "Молива" - 18 см.
Така че хем е достатъчно дълга за добра работа с нея, хем лесно влиза в несесерчето, което е неизменна част от дамската чанта.

С първото разопаковане естествената ми реакция беше да проверя, дали някое косъмче няма да падне (така направих, разбира се и с другите две). Силно се надявам, че този малък мръсник ще бъде единствения и други избягали няма да има.

Дали това, че ясно пише само на нея, че е произведена в Китай няма да се окаже повод да се съмнявам в качествата и? Само времето ще покаже...

От друга страна този надпис (патентован) ме кара да си мисля, че всичко е наред. :)

Иначе четката се справя много добре със задачата си да прелива цветовете.

Отново усещането с нея е безкрайно приятно и няма никакъв намек за дразнене и боцкане.


Благодарна съм на Sigma за неочаквания подарък! Сега топката е в мен! Остава да творя и да полагам подобаващи грижи за техните професионални продукти.

9 коментара:

  1. Ехаа, страхотни покупки! Да си ги ползваш със здраве!
    Аз ще има доста да си почакам за тази желаната F80! Разкошна е!

    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти!!! Да и според мен F80 си заслужава най-много. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Споделете, моля, как се пазарува от eBay.. Доставката не излиза ли дори повече от продукта? :(

    ОтговорИзтриване
  4. Точно за това се реших на тази покупка. Мисля, че беше 20 декември така наречения "Черен петък" (петък преди Коледа) от оригиналния сайт на Сигма (не ebay) бяха обявили, че доставката при поръчка ще е безплатна. Така дадох пари колкото за самите четките. Надявам се да съм останала разбрана. Ако имате още въпроси, не се притеснявайте да питате.

    ОтговорИзтриване
  5. Даа, разбрах Ви. Благодаря :) Аз може би ще си почакам до другия "Черен петък" :(

    ОтговорИзтриване
  6. Имам синият сет на марката и съм безкрайно доволна, но и аз точа лиги по F80. До колкото разбрах вече има и по Европа афилиати на марката. Може би ще разуча, та да видим, че не ми се ходи пак на митница :)

    ОтговорИзтриване
  7. Честно казано и аз очаквах, че ще ходя до митница, но не ми се наложи. :)Заветният пакет ме чакаше в пощата. Не погледнах държавата, от която беше пратен. Може би вече са направени промените, за които "говориш". F80!!!! Yes, yes, yes! Имам и други четки (реал техникс и т.н.), но тази е най-добрата! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Щом си го поръчала от официалният сайт на марката, със сигурност е дошло от Щатите. И аз малко бях разочарована, като видях, че е Made In China, но не са мръднали. Иначе по-принцип имат всеки месец промоционални кодове за отстъпки, подаръци и т.н. От Real Techniques доволна ли си иначе?

    ОтговорИзтриване
  9. О,да! Абонирана съм за известия по мейл, а и във ФБ и постоянно ме примамват да им дам паричките си ;) От Real Techniques съм доволна, но специално четката, която купих за нанасяне на ФДТ - STIPPLING BRUSH (http://realtechniques.com/the-brushes/stippling-brush-tutorial) оставя следи по лицето и се усеща доста по-грубо от F80. Сега нямам абсолютно НИКАКВИ забележки! Препоръчвам я с две ръце...

    ОтговорИзтриване