hunting_for_beauty

Instagram

неделя, 18 март 2018 г.

Bioearth Revitalizing - YES or NO?

Здравейте, почитаеми!

Надявам се, че сте добре и сте предразположени към четене. Ще гледам да съм кратка и ясна, за да не ви отегчавам, но все пак не мога да мина без предистория...

Когато представителите на Bioearth за България ми предложиха първо да пробвам едно тестерче на шампоан, бях меко казано скептична. Та как от едно малко тестерче бих могла да изкажа някакво мнение? И то за шампоан! Шампоаните мият коси и колко пък специални могат да бъдат?!... Останете, за да разберете...
Опаковка: Елегантно, непрозрачно шише с изчистен дизайн. Механизмът на отваряне е много стегнат и за да не рискувам някой нокът, прибягнах до това да развивам цялата капачка. Нищо страшно или трудоемко, но държах да го подчертая.
Състав: Не съдържа вредни съединения. Радват ме био екстрактите от овес и женшен. Дерматологично тестван е. Има био сертификат от ICEA.

Ароматът му е лек, ненатрапчив и не знам защо, но ми напомня за дюля.
Когато четях описанието си мислех, че моята коса нито е толкова увредена, нито я боядисвам или къдря и съответно не е химически третирана... Бях много скептична, че ще видя някакъв положителен резултат или въобще резултат... И какво се случи дори след пробата ми от един тестер?!..Аз усещам шампоаните си още при самото им нанасяне, което винаги е два пъти. Докато използвам този, се получава добра пяна, косата се измива до скърцане... И най-голямото ми учудване е, че не остава заплетена след това. Казвам едно истинско УАУ!, защото дори я чувствам сякаш е "ламинирана". Разбирате ли какво имам предвид? Всеки косъм е "затворен", лъскав и жив още в банята! А след изсъхване обемът е ОБЕМ, който се запазва до следващото къпане. Какво да кажа? Възхитена съм! Не, не, защото ми е пратен за тестване, а защото истински ме впечатли и тъй като вече го приключих ще си го купя без да съжалявам и стотинка! През месеците, в които го имах, всяко миене за него беше тест. Направо го побърках от изпити, но той взе всичко с шестица! Дори го тествах и върху значително по-рехавата косичка на дъщеря ми. Отново блясък, жизненост, обем и УАУ!
Маската за коса от същата серия, която отново ми беше пратена за проба, не остави чак такова възхищение у мен. След огромния ми възторг от шампоана не вярвах, че тя не може да надскочи нивото "добра маска". Да, честна съм... При нея нямаше УАУ ефект. Сигурно вече съм твърде взискателна. Подхранва добре, но най-вероятно за коси склонни към омазняване няма да е най-добрия избор.

Събудих ли интереса ви с шампоана? Може да го намерите в сайта bio-cosmetic-brands.com, където с поръчката винаги изпращат и огромно количество тестери. Аз ги приемам винаги като мил комплимент!

Любопитна съм да разбера какво е вашето мнение, ако сте пробвали един от двата продукта, които представих в това ревю.

Доскоро, прекрасни!

Hunting for beauty

Няма коментари:

Публикуване на коментар