hunting_for_beauty

Instagram

петък, 2 май 2014 г.

Happy Birthday - Lancome Hypnôse 10 year Anniversary

Може би вече сте прочели някъде, че днес спиралите Lancome Hypnôse стават на цели 10 години. Аз ще отбележа повода, като ви разкажа за моята:

Lancome: Hypnose Precious Cells Magnified Volume Cream Mascara
01 Densifying Black 6.5g


Това е спирала предназначена да дава обем, като в същото време се грижи за миглите. Обогатена е с екстракт от растителни клетки на ябълка (Как точно се превежда precious plant cell extract from apples?) Подобрява състоянието на миглите, прави ги по-силни и плътни.
След нанасяне не се усеща и по никакъв начин не тежи върху клепача.
Има лек, приятен аромат (на крем), какъвто за първи път усещам в подобен род продукт. Приятно ме изненада.
Затваря се плътно чрез прищракване, което за съжаление аз често забравям... :0


Когато отворих Hypnose Precious Cells се изумих от по-сухата й консистенция. Купих я от нета и реших, че са ме измамили със стар продукт. В магазин на Beauty zone обаче съмненията ми се поизпариха след като видях, че и тамошната спирала е със същата консистенция. Захващайки се с това ревю вникнах по-дълбоко в наименованието й и открих отговорът на въпроса, който ме мъчеше толкова време. Там скромно се мъдри думичката "крем" (Cream Mascara). Крем-спирала! :) И наистина хем изглежда по-изсъхнала, хем с лекота се нанася (като кремче ;) )
Четката й е специално разработена за тази крем-текстура и успява да разпредели равномерно туша по всяка една мигла, да придаде обем и дължина.
 
ОТ ЕДНАТА СТРАНА РЕСНИЧКИТЕ СА ПО-ДЪЛГИ ОТ КОЛКОТО ОТ ДРУГАТА...
Както знаем, всеки има различни критерии относно това как трябва да изглеждат миглите му. Трудно е една спирала да угоди на всички желания и съответно аз имам забележка към тази. :)
С Hypnose Precious Cells усещам миглите си сякаш малко по-остри към края от обикновено. Това е може би по-скоро някакво чувство, но е хубаво за да съм честна и да го споделя.

Както и с останалите си спирали при нанасянето й успявам да се поомажа. Това идва от старанието ми да нанеса туша още в самото начало на миглата. Може би ако си направя труда да използвам само по-късите косъмчета на четката, а не да я въртя както ми дойде, резултатът би бил по-чист. Но сутрин преди работа толкова бързам, че това е последното нещо, което ми идва на ум да следя.

След дългия, изморителен ден пред гадния компютър спиралата е успяла да остане в същото състояние, в което е била и при поставянето й. Наистина не се сещам за момент, в който да се е ронила.

БЕЗ , С ЕДИН  И С ДВА ПЛАСТА СПИРАЛА...

Настане вечер, месец изгрее, звезди обсипят сводът небесен и моят грим си е изпял своята песен... Без никакви усилия с мляко или мицеларна вода премахвам напластяванията по миглите си и ги оставям да си почиват до утре вечер в другия спектакъл..

Заключение:
Имам около *10 ОТВОРЕНИ спирали... Според настроението си и грима (дали искам да наблегна на миглите или по-скоро на овалът и подчертаването на окото) посягам към всяка една от тях. Откакто се сдобих с Lancome през ден-два ръката ми все към нея отива...

 *Никога преди не съм си позволявала такова количество, но блогването е голяма краста и ме кара да затварям очи и да пробвам нови и нови продукти..

Lancome Hypnôse средно струва около 50лв. и смятам това за голям минус. ;) 

БЕЗ, С ЕДНО И С ДВЕ НАНАСЯНИЯ...
 Нямах никакъв проблем с поставянето й и върху долните миглички. Тоест не успях да се изцапам. Гледах да използвам по-късата страна на четката. ;)  (вж. последните две долни снимки)

На горния ред - чисто око, на втори ред - с едно нанасяне, на последния ред - следващо нанасяне + на долните мигли


Надявам се в коментарите да ми кажете дали според вас придава достатъчно обем, както заявява призводителят? Видяхте доста снимки, чрез които можете да си съставите мнение.:)


Поздрави!!!

The huntress

10 коментара:

  1. Толкова ми хареса описанието и ме привлече това определение крем-спирала и снимките много хубаво показват какво да очакваме и като видях цената и изохках. Защо й искат толкова много пари?!?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Най-вероятно защото пише Lancome на опаковката... (Аз я намерих намалена на 30лв и за това се престраших...) Радвам се, че снимките показват за какво става въпрос. Доста им се постарах :)

      Изтриване
  2. Чудесно ревю! Аз използвах Hypnose Star (от сп. Грация) и останах много доволна. Ефектът е същият и се надявам скоро да пуснат пак към списанието някоя спирала на марката и ще си купя 2-3. Но не бих дала 50 лв. за спирала, колкото и да ми харесва..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, да... Най-вероятно и аз не бих я купила на истинската й цена. По случай рождения й ден вчера я бяха намалили на £10, но само в интернет магазина Debenhams който не доставя до България. А и пуснах ревюто доста късно и прецених, че няма смисъл да го споменавам... Ще чакаме Грация ;) Благодаря за оценката! Поздрави!

      Изтриване
  3. Чудесен пост! Винаги ми е било трудно да си намеря хубава спирала на нормална цена. И сега още се лутам. Много бих се радвала ако ни разкажеш и за другите ти 10 отворени спирали :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Ще се постарая да изпълня желанието ти! :)

      Изтриване
  4. Спиралата, която доскоро ползвах и бях много доволна от е - Loreal Paris False Lash Wings (with butterfly effect fibers)

    ОтговорИзтриване
  5. Много качествено и подробно ревю. Браво и мерси!

    ОтговорИзтриване
  6. Е хее... Мерси!
    Голям комплимент от една от най-любимите ми блогърки!

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване