hunting_for_beauty

Instagram

събота, 9 януари 2016 г.

The big and the small Biofficina Toscana

ОК, малко подвеждащо заглавие има тази статия, но пък не е лъжа. Ще говорим за 15 и за 100. Какво е това? Грамажите на два от скрабовете на италианския бранд Biofficina Toscana. :)


Нежни и деликатни, умерено наситени със скрабиращи гранулки, а действието е безпощадно перфектно. Изцяло натурални, а даже и от био земеделие. Не са тествани върху животни. Всъщност горките животни, само могат да съжаляват ;) А, тези, които са вегански настроени, без капка притеснение могат да ги използват.


Малък и сладък! Апетитен! Не е шега. Той така си се зове :) Няма да ви се случи нищо, ако си го хапнете (кафява захар, мед...), но все пак е по-добре да се използва по предназначение. Освежава и заглажда устните. Чрез скрабиращите движения те се пълнят с кръв и естественият ѝм цвят става еротично наситен. Маслата в състава подхранват до съвършенство и след използването на Апетитния на мен не ми е нужен никакъв балсам. Признавам си, че това е първият скраб за устни, който някога съм притежавала и нямам база за сравнение, но когато се чувствам добре е ясно, че и действа добре.


Големият! Не, не защото е по-голям, но си мисля, че той ми доставя още по-голяма наслада! Изглажда лицето ми от всякакви неравности. Прави кожата ми кадифена, отпочинала и подмладена. Зрънцата от малини и боровинки, смлени до перфектната форма и вложени в съвършеното количество в този силно въздействащ на сетивата крем, пълен с полезни масла, придават нежен и сладък аромат. Лицето ми е почистено, хидратирано, преобразено, заздравено и озарено... 


Беше ми особено приятно да изловувам тези двамцата, защото резултатът наистина си заслужава! Уверете се сами! :P
 
Yours:
The Huntress

4 коментара:

  1. А,прекрасно си го написала! Подкрепям с две ръце!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей! Откъде се снабдяваш с продуктите на тази марка?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет! Продуктите на марката се предлагат на много места онлайн. Това е един пример: http://biovegan-bg.com/ Също така на място може да се вземат от център за жизненост и красота Девимар (http://devimar.net/)
      Поздрави!

      Изтриване