hunting_for_beauty

Instagram

четвъртък, 3 март 2016 г.

TAG 25 facts about me или 25 дълбоки, скрити, срамни истини за мен :)

What? Who care? Може би само на семейството ми, а всъщност нито един от тях не чете този блог. :D

Тогава защо да правя този таг? Ми... Стана ми интересен, докато четях публикациите на другите блогърчета. Супер учудващи факти открих. Запитах се, какво ли ще излезе и от мен? Кои ли 25 нещица ще ми се сторят достатъчно важни, че да ги споделя точно сега, точно в този момент, точно в това време....

И така... Ако има някой любопитко, "Добре си дошъл да навлезеш по-лично в моя свят!"

1. Опитвам се да угодя на всички. Искам всички да ме харесват. Усещам кога трябва аз да поддържам разговора и кога трябва да съм добър слушател. Гледам да помагам с каквото мога. Но... все пак се сблъсквам и с негативно отношение. Е, това наистина ме ранява! Защоооооо не ме харесвааааааш?!?!?! Заспивам с мисълта за този човек и се будя със същото. Мисля си, че е станала грешка и той нещо не е разбрал. Просто не мога да проумея, че хората сме различни и е невъзможно да допадаш на всеки. :/

2. След Коледа до появата на първия пролетен аромат изпадам в депресивни състояния. О, о... И сега е такъв период. Тогава пък си мисля, че съвсем никой не ме харесва и явно си го заслужавам. Ужасно много се притеснявам, че на любимите ми хора може да се случи нещо от лошо по-лошо, както и на самата мен, а аз не съм подготвена за това...

3. Пролетта обаче идва и с пролетните, топли ветрове... Обожавам вятъра!!! Имам чувството, че изпитвам един мини оргазъм, когато усещам въздействието му върху мен.

4. Научих цялото си семейство да се целуваме по 3 пъти, защото е на щастие. От няколко години обаче повече вярвам в положителното влияние на четните числа. Няма да кажа точно кои, за да не се развали малката магийка. Е, тройната целувка обаче си остана.

5. Страдам от клаустрофобия. Разтрепервам се, оставам без въздух, получавам силно сърцебиене, шум в ушите, припотяване от тесни пространства или от места с мнооого хора, които са твърде близо до мен.

6. Имам чувството, че родих сестра си. По-скоро се чувствам като кака на детето си, отколкото майка. Май не съм достатъчно строга и възпитаваща... Иска ми се да продължа така и занапред, за да може да ми споделя повече, когато стане тийн.



7. Все си мислих, нещо ще се случи и аз няма да остарея, но вече виждам първите признаци, че времето е НЕмилостиво. Хм...

8. Искам да оставя нещо след себе си. Нямам предвид само детенце... Блогчето е нещо подобно. Ако съм успяла дори с това да помогна на някой ще съм много щастлива.

9. В различни периоди от живота си разбирах, че мога да танцувам, рисувам, пея, превъплъщавам в роли.... Е, с много дини под една мишница не става. (Поне при мен) Получи се голямо разконцентриране и сега не се занимавам с нито едно от тези неща.

10. Все така се получава, че от бебе използвам вещите на бати. Първо бяха дрехите и играчките, после училището, после колите, после телефоните, дори и жилището.. Мисля, че му е време да се пренася в още по-голямо. Все пак дъщеря ми порасна и на нас ни стана тясно ;)

11. Много се дразня на граматически грешки (които са супер модерни напоследък), но най вече на неправилната употреба на Й. Огромен трън в очите ми е. Няма множествено число, което да завършва на Й!!!

12. Общо взето почти тайничко пиша този блог. Никой от близките ми не вярва, че има смисъл в него. "Какво печелиш?" Мразя го този въпрос. Нищо не печеля :P Печеля удоволствието да си споделям нещица за тема, която никой от вас не интересува. Приятно ми е и точка! Намерих и нови приятели. Каква по-голяма печалба от това?

14. Имам проблем с числото 13. Мери (Berry's Place), точно обратното съм на теб. А, падне ли се петък не трябва да излизам. За съжаление се налага :( А и не е гаранция, че лошият късмет няма да ме приклещи и вкъщи.

15. Зарибявам се по всякакви конспиративни теории. Последната е, че земята е куха! Да и на мен ми звучеше безумно, докато не изгледах видеото: #92. ЗЕМЯТА МОЖЕ ДА Е КУХА! ФАКТИ И ТЕОРИЯ!!



16. Вярвам, че всеки трябва да има равен старт в живота, че всички сме равни и т.н., което до известна степен мисля, че ме прави комунистка. :D

17. Когато съм ядосана на мъжа ми чистя перфектно! Идва ми огромна сила и върша домакинската работа прекрасно, и за много по-кратко време. :)

18. Обичам да шаря ноктите си и когато произведението ми е готово не ми харесва, защото е твърде инфантилно. Следващия път се повтаря същото....

19. Мразя да се обръщат към мен с "Госпожо!"

20. Винаги съм била сигурна и съм го изричала на глас, че НЯМА да се омъжа за мъж зодия рак и чужденец. Не се разбирам с мъже от тази зодия и съм голяма родолюбка. Е, точно това НЕ направих. Поне все още живеем в България! Не се представям да оцелея където и да било другаде, даже в чистата и подредена Европа. Днес е 3 март и се възползвам от случая да ви честитя националния ни празник!!! Обичайте България!!!

21. Голяма страхливка съм. Стряскам се от най-малкото. Когато съм близо до улица вървя/заставам навътре към тротоара, за да не би някоя кола да ме отнесе, както за съжаление се е случвало в София не веднъж. Когато съм в метрото ме е страх някой да не ме бутне на релсите. Страх ме е от собствената ми сянка. Все си мисля, че е нечия друга. Страх ме е да не си изгубя детето, портмонето, телефона, чантата, якето, главата....

22. Не си броя парите и почти не знам с какво разполагам. Имам приятели, които са си направили excel-ски файл и вписват там всеки разход и приход. О, Боже! С какви хора общувам?

23. Вечно закъсняващ човек съм. Не го правя нарочно. Просто винаги така се случва. Ужасно горда съм, когато се озова някъде навреме. Чувствам се прецакана, ако някога, някъде подраня.

24. Обичам чистотата на дома си, но много го разхвърлям. В неделя всичко подреждам и към сряда столът в спалнята е затрупан с дрехи, които съм се чудила дали да облека или не. До събота всичко е заринато с парцалки. Благодаря на мъжа ми, че ме понася такава!

25. Не обичам спорта. Срам ме от това, но трябваше да си го кажа. Дразни ме самия акт на преобличане, потене, прашене...



Изпуснах номер 13. Някой от вас забеляза ли? ;)

Тагвам любимите ми Mymakeup2013, Beautiful Sin, Panda's Blog and MakeUp и всички останали. Бързо си кажете най-скритите и срамни тайни! Ако нямате блог може да ги споделите в коментарите. :D :D :D :D :D

11 коментара:

  1. Изобщо не забелязах за 13,защото бях толкова увлечена в написаното :)
    Имаме доста общи неща и това ми потвърждава защо се харесваме толкова много:)))
    Благодаря за тага,не обещавам,но ще се постарая да го направя скоро <3

    ОтговорИзтриване
  2. Отговори
    1. Хи хи! Благодаря! Притеснявах се, че е по-скоро психопатско ;)

      Изтриване
  3. Ще ме умориш от смях с някои точки :D Е, виж, 17 мога направо да го копирам и при мен :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха ха! Мъжът ми точно този пост реши да прочете и коментарът му беше, че явно не ме ядосва достатъчно. ;)
      <3

      Изтриване
    2. Ха ха ха, а по повод първият факт - аз те харесвам и никой друг няма значение! :D И това че си по-скоро сестра с детето си е супер.Аз съм така с майка ми и още ми е най-близкият човек, с който споделям всичко :)

      Изтриване
  4. Оооххх, момичееее, тъкмо ти ровех из блога да видя дали си го направила това, за да мога да те тагна, но ..... Голям си бързак :) Знаеш ли, че и аз си мислех, че няма да остарея? Радвам се, че има и други кукута, да знаеш :* :) Много интересен пост и се радвам, че толкова любими блогъри са го направили и са приближили читателите си една идея по-напред. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Познавам те добре и те обичам, затова за пореден път ти напомням, че хората, които не те изслушват или не те харесват, изобщо нямат място в живота ти!
    Също престани да се страхуваш от всичко, давай го по-леко!
    ...и започни да си броиш парите, но в никакъв случай в excel ;)

    ОтговорИзтриване