hunting_for_beauty

Instagram

четвъртък, 18 септември 2014 г.

В търсене на... РЕЦЕПТА ЗА КРАСОТА с Liearc :)



Преди няколко дни имах покана от българските представители на LIERAC да присъствам на презентация на новата им козметична линия. Предварително ми бяха изпратили и файл, който съдържаше информация за нея. Запознах се с него, но нямах търпение да разбера повече "на живо". Ужасно скучно е да четеш някакви си термини и повечето от тях дори да не ги разбираш. :)

Бях решила да помъкна големия си фотоапарат, да направя прекрасни снимки на продуктите, които ще видя, на обстановката и също да се запозная лице в лице с много от блогърките, които чета постоянно. 

Събитието беше в малко неудобно за мен време... Измислих, че в работата ще кажа, че си взимам малко по-рано обедната почивка и няма да е нужно да давам повече обяснения. ;)

Но какво избра съдбата за мен в онзи ден?


Закъснях зверски за работа (забравих фотоапарата вкъщи от бързане), съответно не можех да си направя устата и за скорошна почивка. Реших със скоростта на светлината да си свърша по-спешните дела, но все така ще стане - те се натрупа още и още... Ето че вече закъснявах и за следващата уговорена среща... Метнах се на едно такси, но софийският трафик няма прошка. Е, с половин час закъснение се озовах в хотела, качих се на асансьора. Той спря по някое време, слязох, огледах се... Оказа се, че съм на съвсем друг етаж... Еееех, няма оправия... Както и да е. Накрая стигнах благополучно. Посрещнаха ме едни страхотно приветливи момичета, озовах се в една страхотна, женска атмосфера.

Седнах на първото свободно място, което фокусирах и се заслушах в презентаторката. Еми... Наистина няма нищо общо това да си четеш, с това някой да ти го разказва по възможно най-интересния начин. Благодаря на Зорница Велкова! Наистина прекрасна!

Презентацията приключи с едно филмче, което повиши духа с невероятно емоционалната си музика в края. :)


Настъпи времето да се докоснем до новата за България линия.

Серум, два вида крем - за суха и мазна кожа, както и такъв за околоочната зона. 
Най-най-първите ми впечатления?

Серумът беше с невероятно интересен цвят, като сок от малини. Чудих се, дали все пак няма да боядиса кожата ми? Толкова наситен и малинен беше. Но не... Попи и направи ръката ми безкрайно мекичка и гладка.


Околоочният крем има най-комфортната и интересна опаковка, която някога съм виждала на такъв продукт. Прилича на коректор, но четчицата му е толкова нежна и деликатна, че съм сигурна, че самият процес по нанасяне ще е невероятно удоволствие, а ако има и истински резултат - безценно!




Крем - гел (за нормална към мазна кожа) - тук малината е само като нюанс на бялото, но за сметка на това присъства в аромата. Мирисът всъщност е много натурален и ненапрягащ. Нанесен, не остава за дълго. Отново усетих приятно облекчение върху кожата си след като попи.




Крем за суха кожа - познайте, не успях да го пробвам, но тъй като Lierac любезно ни предостави шанса да си изберем по един продукт от линията, аз взех именно него. :) Така че за сега ще го оставя настрана и след като си съставя пълно впечатление ще споделя с вас.





Съставът: линията набляга на натуралните съставки, но за да може те да бъдат усвоени по-добре от кожата са използвали и липозомен пептид.





А сега малко лична драма...
Гостите бяха само блогърКи. Разпознах повечето от тях.
Те разговаряха помежду си, снимаха се и се смееха... Аз? Аз останах встрани. Никой не ми се усмихваше, никой не ме заговаряше... А в нета сме толкова близки! Почувствах се самотно и много засрамено. Исках да пропадне земята под краката ми. Не знам дали усетиха или беше случайно, но момичетата от Selecta - фирмата представител на Lierac за България "ми се притекоха на помощ" и ме извадиха от ужасно конфузната за мен ситуация.


Сигурна съм, че "моите" посестрими-блогърки не са били недобронамерени към мен. Просто ме отбягваха като непознат човек. А дали са се почудили, какво правя там?
Абсолютно без никакво обвинение към тях си се оплаквам. Разсъждавам над клопките на Интернет пространството. Толкова много си общуваме, пишем си "сърчица", харесваме си взаимно постове, даваме си кураж като оценяваме с добро всеки един нов излязъл пост, а когато "се видяхме"... ми идваше да избягам в дън земя. 
И без това бързах за работа (отново) и реших да се осмеля да се "докосна" до тях и да им кажа чао. Все пак вметнах, че съм от Hunting for beauty и се казвам еди как си...
Като разбраха, станаха много приветливи, поканиха ме да седна до тях и на мен наистина ми се искаше, но вече се налагаше да тичам към мястото, което осигурява прехраната ми. Яд ме е! Защо не се осмелих да пристъпя по-рано към тях, а през цялото време стоях като вълче-единаче?... Но нали знаете тези моменти, в които си казвате: трябваше да кажа това, да направя онова... But the moment's gone...

Остава ми надеждата, че при следваща среща ще се почувствам една идея по-добре. :)
А ако се питате, наистина ли са толкова красиви, както ги виждате по снимките и видеата? Да! Красиви, нежни създания, които като решат да ти се усмихнат разтапят ледове...


След лиричното отклонение се връщам отново към подаръка от Selecta. Безкрайно съм им благодарна за комплимента, който ни направиха. Едва ли са го очаквали, но ужасно много се зарадвах и на друг предмет, който си стоеше мирно и кротко в хартиената торбичка. Прекрасна тетрадка-тефтерче с химикалка, брандирани с:


Обожавам "канцеларски материали", както обичам да се изразявам! Веднага намерих място в чантата си и само търся повод да ги извадя случайно и да се изфукам. ;)



Пълноценно ревю на кремчето - бъдете в очакване!

7 коментара:

  1. Ах, представих се в тази ситуация и аз какъв срам ще изпитам.Прегръщам те виртуално :)) Ако доживея скоро да дойда за някое събитие до София веднага трябва да се запознаем <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за прегръдките! Връщам и аз! :)
      Дано дойде моментът, в който да се видим, да!

      Изтриване
  2. АА това не ми хареса :))) Шегувам се,ее как пък никой не те разпозна??? Кои са те да им се скарам хихихиихихихи Милотооо трябва да си по смела и чакам състава на лиерак,въпреки,че знам,че има силикони :) <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ето я, Майчето се предаде. Скарай се и на нея! :D Шегувам се естествено!
      На опаковката на моя крем (може би защото е тестер и дойде без кутия) няма изписан състав. Но съм ползвала други Лирачета ;) и наистина имат силикони. На мен смятам, че не ми се отразяват добре, но ако са в минимално количество не ми запушват и за дневен крем, под гримчето аз го усещам идеално. :) Продължавам опитите все пак :)

      Изтриване
  3. Здравей, казвам се Мая :) от www.mayaetsavieenrose.blogspot.com , аз присъствах на същото събитие и в същия час, в който и ти. Съжалявам, че не сме се запознали, но за мен беше също първо събитие и аз бях също толкова ошашавена колкото и ти си била. Да, ти кажа и аз не познавах никой предварително и се притеснявах много. Момичетата се познават по-отдавна визуално и си имаха приказката, затова аз се представих и срам не срам започнах да ги разпитвам, за да добия по-голяма представа за тях. Признавам си теб те видях много накрая, защото бях настанена с гръб към теб (не е умишлено) и не успях да ти се представя навреме тъй като се разговорихме със Зорница В. Наистина ще се радвам да се запознаем следващия път и тъй като съм кон с капаци ако не те мерна първа, ела сама да си поговорим, ще се радвам!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен това ми беше второто събитие и учудващо на първото ми беше доста по-спокойно. Даже после возих тогавашните момичета с колата си и беше съвсем отпускащо. :) Дано да имаме шанс пак да се засечем някъде и тогава се надявам, че сценичната треска ще е отминала! Благодаря, че сподели как е било и от "другата" страна :)

      Изтриване
    2. Радвам се, че си по-спокойна, не бива човек да таи притеснения, ами да си пожелаем тогава едно събитие и скорошна среща :) поздрави

      Изтриване