hunting_for_beauty

Instagram

петък, 11 октомври 2013 г.

DECLEOR в списание Grazia









Привет!





 Бързам да споделя, че днес си взех новия (октомврийски) брой на списание Grazia. Купих го най-вече заради рол-она против бръчки на Decleor, който е в оригинален размер (20мл). Естествено, че не мога да коментирам дали изпълнява добре функцията си. Но пиша, за да предупредя, докато е време този, който би се заинтересувал да има продукт с цена 80лв за 8лв. :)






DECLEOR

Expression De L'Age Smoothing Roll On

Ето какво обещават от фирмата: 


Изглажда бръчките на околоочния контур , челото и контур-устни. Етеричното масло от нероли омекотява кожата , докато хиалуроновата киселина я хидратира и запълва повърхностните линии. Комбинацията от пшеничнен протеин в микросфери прави лицето по-гладко и видимо по-младо . Екстрактът от хибискус релаксира кожата. Smoothing Roll On  предпазва и от свободните радикали, за да се намали появата на нови бръчки. Екстрактът от черешов цвят в състава му осигурява дългосрочна хидратация и я оставя мека и еластична . "Бръчките и фините линии са отпуснати заявяват 69% от жените . " 

 

 

Масажирането с трите топченца е много приятно. Усеща се лека хладина. Текстурата е гелообразна. Ароматът - едва доловим и приятен.

Всеки от близкото ми обкръжение е скептичен за качеството на рол-она, заради невероятно ниската му цена. Но аз вярвам, че не ме лъжат и доволно ще потърквам крем-гелчето върху първата си мимическа бръчка.

Надявам се, ако искате да пробвате, да прочетете тези думи до края на октомври, за да успеете да се снабдите със списанието навреме.

*Мина повече от седмица и може би си внушавам, но усещам положителна промяна в малката бръчица, заради която най-вече го взех. Нанасям го сутрин и вечер преди основния крем или преди Gloris beauty Серум - коректор против мимически бръчки 30+

 

  * Правя още един рефреш, за да допълня, че коректорчето проявява "кир ефект", ако се остави непопило върху кожата. Трябва да се нанася малко количество, което да се масажира с металните топчета до пълното му абсорбиране.

Ако някой се престраши, ще чакам отзиви :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар