hunting_for_beauty

Instagram

понеделник, 3 март 2014 г.

[TAG] Would You Rather?


  Ето, че и мен ме тагнаха! :) Благодаря на стилната Веси от Beautiful Sin за приятната изненада!!! :) Съветвам ви да видите и нейнете отговори точно ТУК!!!

А сега да пристъпим към действие... :)

1. По-скоро би изгубила всичките си спирали, моливи за очи и продукти за устни, или всичките ти палитри сенки?


Дано нищо не губя, но все пак предпочитам спирали, моливи за очи и продукти за устни пред някакви си палитри сенки. С разноцветни моливи винаги можеш да нарисуваш една добре изглеждаща картина, да подчертаеш око и да намигнеш игриво на всеки, който искаш да очароваш. Но не мога да си представя да изляза само по сенки! Изглежда ми като кошмарен сън в който си гол сред непознати...               
БЛЯК! :) Мисля, че сами може да се убедите колко е грозно...

Снимката е колаж естествено...

2. По-скоро би се лишила от всичката си коса или би била неспособна да я отрежеш никога повече?

Лиших се вече преди години от почти всичката си коса. Имах по сантиметърче от всякъде и една малка нежна плитка от едната страна (за спомен). Добре че всичко свърши и отново мога да усещам поклащането на къдриците си... От тогава си казах, че повече такива експерименти няма да правя, ако ще и въшки да имам :) И без това е много ползотворна комбинацията за косата от газ, мас и оцет. Ха ха! Когато сте били малки ползвали ли сте това оръжие?


3. Коралов или розов руж?

По-скоро корал, но мога и без руж. ТУК може да надникнете и да разберете защо... 

А С РУЖ КАТО ТОЗИ НЯМА НИКАКВА ДИЛЕМА ;)

4. Ако имаш 1000 лв за харчене, по-скоро ще ги изхарчиш за грим или за дрехи?

Ако имам 1000 лв за харчене ще ги изхарча И за грим, И за дрехи! Вероятно като парична равностойност дрехите биха заели по-големия дял. Но пък знае ли човек, какво ще ми падне пред очите в този момент с 1000та лева? А и другата линия на размисъл е, че не съм изпитвала липса от това какъв грим да си сложа, докато често от ПЪЛНИЯ гардероб няма и не знам какво да облека!

Тук снимката ще е пример как понякога обичам да се обличам почти еднакво с дъщеря ми :)5. По-скоро би използвала червило вместо молив за очи или молив за очи вместо червило?

Когато бях малка посягах към едно червеникаво червило и го нанасях с пръст в сгъвката на клепача поради простата причина, че нямах такива сенки. Също мисля, че всички някога сме си слагали червило вместо руж в годините на make up прохождането. ;)

Тук вместо червено е розово и вместо червило е сянка, но при нужда - защо пък не ;) 

6. По-скоро би носила зимни дрехи през лятото или летни дрехи през зимата?

Има една българска поговорка, която за мен важи с пълна сила: "Зиме - храничка, лете - абичка!" Тоест в чантата си винаги да имаш храничка през зимата, а лятото да не оставаш без горна дреха. Така че, ако трябва ке се потим ;)


7. По-скоро би използвала само един цвят сенки или само един цвят червило до края на живота си?

Сенки, сенки.... Винаги наблягам на очите. Дори и да искам цвят, смело го поставям на окото и не ме е срам :) Устните ми, милите са най-малко обгрижвани...
 8. Конска опашка или messy bun?

Обожавам конска опашка и ако имах права коса бих избрала нея. Но в случая с моята messy коса ще избера the messy bun.


9. Ако трябва да носиш само един вид лак за нокти през цялото време, какъв би предпочела- тъмен, ярък или неутрален?

Не си падам по нищо неутрално. Всичко или нищо!!! До тук добре, но вече изборът е доста труден. И все пак... нека да е ярък!10. Ярки устни и неутрални очи или неутрални устни и цветен грим на очите?

Очи, очи, очи.... Eyes, eyes, baby! ;)


11.Aко трябва да се откажеш от едно от двете, кое би избрала-грима или лаковете за нокти?

Ноктите все ще ги прикрия по някакъв начин. Ще лъжа, че стискам палци за нещо и готово. ;) Но лицето?... То трябва да е изрядно!!!Кой измисли този гаден таг? Сякаш съм в кошмар и все нещо ми липсва!.. Няма пък! Имам си всичко и навсякъде :) Лакове, червила, моливи и сенки... и всевъзможни потребни и непотребни 1000 нещица.

Ако ти е интересно и все още не си го направила, можеш да се тагнеш и ти. С удоволствие ще прочета отговорите ти!

Поздрави!
Диана

4 коментара:

 1. Хахаха много забавни отговори, последната снимка е супер :)) Дъщеричката ти е прекрасна, а ти имаш страаааахотни очи :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти сърдечно! Как успя да кажеш толкова много мили думи само в две изречения?! :) <3

   Изтриване
 2. Последната снимката е наистина трепач :))
  Не искам да казвам колко време съм борила гадините въшливи с газ, мас и оцет... Не минах и без момчешка подстрижка....Нищо не помогна! Накрая майка ми е боядиса и гадовете умряха и повече никога не се появиха! Хип, хип УРА за химията в продуктите хахаххаха
  Много се забавлявах с тага ти! <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. :) Много се радвам, че съм предизвикала усмивки!!!!! Благодаря!
   А по въпроса за боите... Явно на времето са били по-малко химозни, защото успях да ги предам и на мама и на баба, а те си се боядисваха. Ужас (blush)! :D И сега ме побиват тръпки при спомена за тези малки създания... ;)

   Изтриване