hunting_for_beauty

Instagram

четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Antonym


Antonym е козметична линия, която е нежна към кожата и околната среда, но в същото време предлага вълнуващи цветове със силна пигментация и великолепен блясък. Всичките й продукти са сертифицирани от Ecocert. Един от слоганите на компанията е, че Antonym е нежното лице на модата.
Най-известният артикул на Antonym са (веганските) четки за грим, които са изработени от устойчив бамбук, алуминиеви накрайници и висококачествени, синтетични косми, сравними с мекотата и силата на най-добрите природни такива.
Всички Antonym - продукти са нежни за кожата, cruelty-free (не тестват върху животни) и eco-friendly (екологични).
Защо брандът се нарича Антоним? Както твърдят от там, те просто не обичат еднообразието и еднаквостта. Правят всичко по различен начин, по-добър! С
Antonym можете да бъдете шикозна, обаятелна, но и естествена, натурална и обичаща природата.

Be Chic. Be Glamorous. Be Natural.

 Antonym  - natural waterproof eye pencil

водоустойчив молив с натурален състав

Цвят: Noir (Черен)
Грамаж: 1.14g
Цена: купих го намален за £8.64 от Beautybay.com. В момента също е намален, но на £9.43 от обичайна цена £15.71. В сайта на марката е $18.00, но естествено няма доставка до България.
Опаковка
Моливът идва в картонена опаковка, която още с първото виждане създава впечатление, че вътре се крие един наистина луксозен продукт.



Логото на фирмата е релефно изобразено върху хартията


А бижуто, което се помещава в кутията също привлича внимание с класата си


Дори и на външен вид не изглежда като обикновен черен молив. 
Освен обичайната капачка, която предпазва писеца от нараняване, към другия край е прикрепена подвижна острилка, също обезопасена със собствено капаче. Релефни области подпомагат по-лесното захващане в процеса на работа с нея. Наистина се вижда, че е помислено дори и за най-дребния детайл .


Писецът изглежда стандартен и е обвит от дървен материал.


Но само една опаковка не прави продукта качествен. Един от големите плюсове на моливчето е:


100% от всички съставки са натурални, а 11,9% са органично производство.
Ето и целия състав:
 *ако не се чете, кликни върху снимката за по-голямо изображение

Пълен с всякакви прекрасни масла, съответно не ме е страх да го слагам във водната линия на окото си.


След като ви преситих от снимки, нека все пак да вкарам и малко повечко текст и да ви разкажа как се представи моливът на проведените с него тестове. Защото освен красива опаковка и добър състав, искаме и действието да е на ниво, нали?
И така... За първи път го пробвах на горният си клепач като очна линия в основата на миглите си. Преди това бях поставила база и сенки. Начало 8ч., край - 20ч.
Резултат: Като се има предвид, че сенките ми вече се бяха събрали в гънките на кожата ми, нямаше как това да не повлияе и върху молива. Но разликата от сутринта до вечерта беше наистина изключително малка. Останах доволна.
Втори тип тест беше нанасяне върху чисто око, като изключим околоочния крем. Времетраенето е в същия интервал от денонощието. Този път моливът не беше издържал на омазняването на клепача ми и размазването му беше много по-видимо. Не останах доволна и си казах, че повече няма да си правя експерименти и няма да нанасям продукт без база върху очите си.
Третият и най-важен за мен тест беше издръжливостта му във водната линия. Гел очната ми линия на Maybelline се представя изключително добре и през целия ден е бетонирана така, както е била в началното си състояние. Но не е с чист състав. Предпочитам на това безкрайно нежно и чувствително място да поставям продукти, които няма опасност да ми навредят по някакъв начин. Е, всичко е добре, когато приключва добре. Моливът стоя цял ден на/в очите ми, без да изчезне и да се свлече към долните ми мигли или в края на окото към носа, където обикновено останалите се намират след час-два носене. Не ми се наложи нито веднъж да го подновя и пигментацията му остана все така добра до момента в който не го махнах. През деня кихах, стоях часове пред компютъра, ходих на хокеен мач в Зимния дворец, където студа пропи костите ми, но не успя да разруши молива ми :)





Линиите са направени с лек до среден натиск. При желание могат да се опушат с лекота. Меко и лесно се нанася без да е в повече. Невероятно точна твърдост! :) А както се казва в една реклама: Черното е наистина черно!

Е, както разбрахте, доволна съм от покупката си и ще продължавам да ползвам това моливче с удоволствие. 

Единстеният минус естествено е реалната му цена, но ако го срещнете някъде намален - препоръчвам!



Чували ли сте за Антоним? Това беше моят първи досег до този бранд. Продуктите им наистина изглеждат добре и бих пробвала още :)

4 коментара:

  1. Никога не съм чувала за тези продукти, но бих пробвала с удоволствие.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз не съм чувала името на марката.

    ОтговорИзтриване
  3. Определено изглежда луксозно, но за марката не съм чувала досега :))

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина е качествено... Точно за това се учудвам, че никой нищо не е чувал за Антоним... Но пък, ето че поправихме грешката :)

    ОтговорИзтриване