hunting_for_beauty

Instagram

четвъртък, 19 март 2015 г.

Color Intrigue Gel Eyeliner with Brush by Elizabeth Arden


   Здравейте, усмивки!
Колкото повече пролетта пристъпва, толкова повече и енергията, и настроението ми скачат. Надявам се облаците, които бяха засенчили светлината ми да се отдръпнат и вдъхновението да се върне по-ясно от всякога... Имах ужасно трудна зима, което си пролича и в постовете в блога. Хем ми се пишеше, хем усещах, че не намирам подходящите думи. Изгубвах смисъла, веригата или пък себе си... Надявам се, че този етап приключва и започвам с едно леко, ненатоварващо ревю на:


Color Intrigue Gel Eyeliner with Brush 
Ocean Teal 3.5g
by Elizabeth Arden



Никога нищо не бях пробвала на Elizabeth Arden и когато мернах преди година този продукт при едно от намаленията в Strawberrynet не се сдържах. А и ми излезе доста изгодно. При положение, че нормалната цена е около $23 в Америка, а в момента беше едва 11лв., не се чудих дълго... 
Влюбена съм във всичко синьо-зелено и с охота взех това малко стъклено бурканче. Цветът в сайта изглежда по съвсем друг начин, но и оригиналът не ме разочарова. Color Intrigue Gel Eyeliner идва и със собствена не лоша четка. Не я ползвам често, защото е по-късичка и лека за моя вкус. Може би за път е добра опция, но вкъщи предпочитам да използвам нещо по-стабилно.


Винаги пиша състава на продуктите, които го заслужават. Но за съжаление при тази очна линия ми се налага "широко" да затворя очи. Снабдена е с всякакъв вид анатемосани компоненти. 

На слънчева светлина...
Малко ми е трудно заради цвета да правя "камшиче" в края на окото. Виждате от снимката, че линията потъмнява и не е еднаква навсякъде. Но с повече повторение и малко внимание всичко се получава :)


Останах изненадана от силната перла, плуваща в това малко океанче. Интересен цвят, който според мен е колкото летен, толкова и зимно-студен. Сякаш на тъмна основа е посипан бляскав тюркоазен снежец...


Що се касае до издръжливостта, то тя е прилична. Ако съм сътворила по-тъничка линия - не мърда. Но ако е по-дебела, толкова, че да се опира в сгъвката на окото, то тогава несъмнено се отпечатва след средата на деня. Естествено климатичните условия, както на всеки друг грим, също оказват влияние.


За съжаление е почти мисия невъзможно задържането на цвета във водната линия на окото... (на снимката не съм се и пробвала)


Някои момичета я използват и като кремообразни сенки върху целия клепач. При мен все още не е настъпил този момент. Идва ми малко в повече за ежедневието...


От 10 давам 8 точки, заради лошия състав. Но цветът наистина ми пасва. Не мислите ли?



2 коментара:

  1. Прекраснота! <3 И очната линия и очите...май ставам банална, но много ти отива :) Заслужава си "затварянето" на очите за състава.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха! Яка дума е Прекраснота!!! :) От друга страна никога не съм знаела, как точно да реагирам на комплименти. Затова просто ще продумам едно ухилено, срамежливо "Мерси!" :) И щом казваш, че стои добре от време на време ще си позатварям очите с тази очна линия ;)

      Изтриване