hunting_for_beauty

Instagram

петък, 16 октомври 2015 г.

ECO cosmetics - Био почистващо мляко 3 в 1, със зелен чай и мирта


За премахването на грима си съм използвала най-разнообразни продукти, но най-много обичам такива, които са под формата на мляко. То не омазнява твърде много, нито е твърде сухо... А, ако ме е обхванал върховния мързел да правя останалите процедури по почистването и хидратирането на лицето си и заспивам като талпа ;), ме крепи надеждата, че въпросното мляко ще действа и като лека форма на нощен крем. Така заложих на героя в този пост, защото обещава:
1.  Нежно почистване на лицето от замърсяванията.
2.  Лесно и безпромлемно премахване на грима.
3.  Хидратиране и подхранване на кожата.

Растителните съставки стимулират кожата, докато меките емулсии я почистват нежно и дълбоко. Дори водоустойчивият грим се отстранява с лекота, без нараняване на кожата на лицето. 


Претендира, че е подходящо за всеки тип кожа. 
Не съдържа синтетични оцветители, аромати и консерванти, парабени, SLS, парафин, силикон и ГМО....


Целият състав е: Aqua, Lauryl Glucoside, Glycine Soja Oil *, Caprylic/Capric Triglyceride, Camelia sinensis Extract *, Simmondsia Chinensis Oil *, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Olea Europaea Oil *, Sorbitan Stearate, Sucrose Laurate, Alcohol, Vitis Vinifera Leaf Extract *, Myrtus Communis *, Vitis Vinifera Seed Oil *, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Citrate, Citric Acid, Tocopherol, Limonene.
* съставки от био земеделие.


 Опаковката прилича на по-голяма паста за зъби. Затваря се с кликващо капаче. Не зная точно как да го обясня... Тъй като по презумпция се съхранява от страната на капачката, често се случва при отваряне изведнъж да излиза повече от необходимото количество.


Консистенцията е стандартна като за мляко, мирише свежо и приятно.

За съжаление останах с впечатлението, че с него свалянето на грима ми се осъществява с по-бавни темпове. Попадне ли в окото много люти и щипе. Сълзи са ми потичали... Положителното е, че засъхне ли не се чувства тежко, лепкаво и неприятно. Възможно е да се спи с него, като разбира се, не е препоръчително ;)

Цена: 13.99лв

Разочарова ме и въпреки добрия му състав не го препоръчвам.
Ако ви е интересно надникнете ТУК. Ще намерите друго мляко, от което самата аз останах учудена, че харесвам! :)

Поздрави!
Отивам на лов!

Няма коментари:

Публикуване на коментар