hunting_for_beauty

Instagram

събота, 19 октомври 2013 г.

Gloryon - Блаженство от Русия

Широко известен факт е, че рускините са красиви и добре поддържани жени. Имам си няколко фаворитки в YouTube, които следя с интерес. Покрай тях научих, че има много добра руска козметика, до която за съжаление ние не можем да достигнем лесно. Добре, че имам приятел (руснак), който се прибираше в родината си за известно време и му се примолих жаловито да ми донесе "няколко" неща. Когато започнах да планирам, кои точно продукти искам да пробвам, установих, че списъкът съвсем не е малък. Но се замислих, че може и да нямам друг шанс, за това поизнахалствах ;)


Сега ще ви представя част от продуктите, които пропътуваха разстоянието от Москва до София... Те са от концерна Gloryon - фирма ориентирана към безвредни и натурални изделия. Освен различни видове бяла козметика, те произвеждат и пасти за зъби, прекрасни, натурални и чисти масла, чайове, хранителни добавки и какво ли още не...
Естествено и цените не са като на продукти мас-маркет, но смятам, че са достижими. Доста усилия вложих, докато най-накрая ги притежавам, но си заслужаваше.

Неочаквано за мен си поръчах пасти за зъби. Струва ми се, че изборът в България не е особено голям, а да не говорим за био пасти... Това е нещо, което поглъщаме малко или много и бих искала да не е опасно за здравето ми. Заложих на пакет от 3 броя - вечерна, сутрешна и избелваща Radonta. В състава им няма флуор, SLS и други обичайни вредни вещества.

«Radonta» сутрин (158 г.) -  съдържа растителни екстракти, хлорофил, морска сол и какви ли не още полезни субстанции. Бори се с микробите – основни причинители на възпаленията на венците и образуването на кариеси,  укрепва зъбния емайл и го заздравява, събужда и повишава настроението, активира кръвообращението в устната кухина и оказва болкоуспокояващо действие, предотвратява образуването на зъбен камък.

Много гъста консистенция със светъл зелен цвят. Прекрасен вкус и свеж аромат. Мисля, че наистина подобрява настроението ми сутрин.


«Radonta» вечер (140 г.) - и тя съдържа екстракти от различни билки и масло от чаено дърво. Възстановява естествения баланс на микрофлората и ускорява процеса на зарастване на венците. Предотвратява кървенето им. Помага да се отпуснете и да заспите по-лесно.


Прозрачен гел в тъмнозелен цвят, който оставя много приятен, хладен вкус в устата. Наистина успокоява и с удоволствие вечер посягам към нея. Мирише на приятни треви и с лекота премахва наченките на зъбен камък.


«Radonta» избелваща (168 г.) - има внимателно почистващо и избелващо действие, възстановява минералния състав на емайла.Три абразивни системи ефективно обезпечават почистването на зъбите от оцветяване от храна и напитки, полират емайла. Активните й компоненти предотвратяват развитието на кариес и образуването на зъбен камък, ускоряват процеса на реминерализация на емайла.






Сините гранулки, които се виждат на снимката са частичките, които полират зъбките и ги избелват. Има аромат и консистенция на обичайна паста за зъби.
Използвам тази паста, веднъж - два пъти в седмицата. Все пак не е хубаво постоянно да полираме емайла си. Това би потвърдил и всеки специалист - стоматолог. Много добро действие има при мен :)




Gloris beauty Крем за околоочен контур 30+: Няма жена докоснала се до този крем, да не го похвали и да не го е поръчала минимум два пъти.   
Копринено мека емулсия ефективно третира бръчките около очите!

 

Кремът за очи 30+ на Gloris Beauty  съдържа два активни комплекса: 
Комплексът AGV включва три вида антиоксиданти , които пречат на стареенето и устояват на негативните въздействия : сухота , замърсяване, стрес . За деликатната кожа около очите се грижат натурални масла от нар и червена боровинка , екстракт от цвят на Артемизия. Съставки, които много години доказват своите невероятни лечебни свойства и се използват широко в козметиката. Комплексът AgeControl има ботокс ефект, но без инжекции. :) Тази нова система позволява в рамките на няколко дни да се постигне резултат, който е подобен на лифтинг.
    Миорелаксант Syn - Ake ® намалява дълбочината на фините линии. Известно е, че формирането на "пачия крак " около очите се предизвиква с мимики като усмивки и намигвания. Не е нужно да се отказвате от изражението на лицето си; Syn - Ake ® ще пази кожата ви млада и опъната .
    Трипептидов
комплекс
Syn - Hycan ® прави кожата еластична , увеличава производството на еластин и колаген , необходими за поддържане на еластичността . Предоставя на кожата витамини, хранителни вещества и стимулира клетъчния метаболизъм .
    
Хиалуроновата киселина хидратира и премахва излишната сухост.  Кремът Gloris Beauty и съдържащата се в него хиалуронова киселина запазват естествения воден баланс и бръчките стават напълно невидими.





Това е крем-гел, от който съм много съм доволна. Ползвам го вечер, тъй като все още имам гел за очи с по-лека текстура, но би бил добър и за дневна употреба. Попива бързо, но дава отлично увлажнение и подхранва кожата. Смятам, че дори може да се ползва и от момичета под 30г. Има натурален състав и нежен, лек аромат. Препоръчва се да се нанася 2 часа преди сън. Единствено това ме озадачи. Ако някой има представа защо, моля да пише.


Gloris beauty Серум - коректор против мимически бръчки 30+:
Включва Комплексът AGV , като крема за околоочния контур и:
Комплексът AgeControl осигурява ефект на ботокс без поставянето на инжекции. Това е абсолютен аналог на пластичната хирургия : стяга кожата си без операция . Експерите козметици са създали наистина ефективна съставка, която няма да намерите в нито едно друго средство.
В състава на AgeControl се включват  пептиди и мускулни релаксанти , които оказват безпрецедентно тройно действие .
Уникалният мускулен релаксант Syn - Ake ® , трипептид комплекс Syn - Hycan ® и хиалуронова киселина помагат само на 28 дни, за да се намали дълбочината и размера на бръчките с 52% . И това е без инжекции и хирургия!

Аз го използвам от около седмица и половина, заедно с Decleor рол-он и наистина виждам разлика в бръчицата между веждите ми, която от скоро време започна да ме притеснява. Добре се разпределя по кожата. Бързо попива, но увлажнява чудесно. Може да се нанася на цялото лице, в това число - около очите, около устните, на челото, там където възникват мимически бръчки. Прекрасна основа за грим е. Аз го използвам без крем, защото ми е достатъчен сам по себе си (кожата ми е нормална към суха на този етап). Намира се в стъклено шишенце с помпичка, което го прави страшно удобен за нанасяне. Обожавам аромата му. Напомня ми някакъв унисекс парфюм, но в никакъв случай не е силен.


















 За по ясен преглед на снимките със състава на продуктите е достатъчно да кликнете върху тях и ще се появят в реален размер.

Ако имате възможност, възползвайте се! Още по-добре е, ако някой даде и предложени,е как може да се поръча направо от Бг.

С най-милите ми чувства:
Diana 

3 коментара:

  1. Привет! Пуснала съм линкче към сайта, но може би не се вижда добре. Ето го: http://www.oryon.ru/radonta/00414

    ОтговорИзтриване
  2. До сега не се бях сблъсквала с подобен мехлен.Много се радвам, че тук ни го показвате и пишете от какво точно е направен.Кожата ни е изключително чувствителна, особено през летните дни, когато е подложена директно на слънчевите лъчи много часове. Отивайки на море е добре да се подготвим и да вземем подходящ крем.Тук се вижда постепенно как кожата става все по гладка и по мека.

    ОтговорИзтриване