hunting_for_beauty

Instagram

събота, 2 ноември 2013 г.

Моята голяма руска поръчка - 2 част



Привет, почитаеми!

Нямам търпение да ви представя втората част от моята "малка" руска поръчка. Не ми се сърдете, но просто ще я представя, а когато добия впечатления, ще споделям на порции. Аз самата не обичам публикации от рода "Вижте какво си купих!", защото като потребител те по никакъв начин не ми дават информация, дали дадената козметика си заслужава или не. В случая си позволявам да го направя, защото продуктите са много и правейки ревю на всеки един от тях на едно място би се получил един блестящ роман. А и съм сигурна, че за едни от тях ще ми трябва по-малко време за вЧепатления, а за други - повече.:)
Заради това, просто ще ви ги покажа и ще ви кажа, защо реших да ги купя.
Любовта ми към руските бюти блогърки е отдавнашна и винаги съм се ядосвала, когато хвърлят суперлативи на козметика, която е тяхно производство и до която аз не мога да се докопам. Да, все от някъде мога да ги купя, но на тройна и отгоре цена. 
Когато Възможността се появи, се започна голямото търсене и пресяване, кой точно продукт да избера. Все пак поръчката ми щеше да бъде носена в чанта и качена на самолет, тоест имах ограничения в килограмите. И все пак не съм Рокфелер и имах ограничения в общата сума. Калкулация от рубли в евра, в левове, смятания на грамажи и т.н... Тъй като момчето, което щеше да пренесе целия товар не можеше да обикаля като луд, за да търси всяко едно мое желание, се наложи аз сама да си ги поръчам от тамошен онлайн сайт. 
След всичките ми перипетии, одобрения, задрасквания, изчисления се спрях на 4fresh.ru и на сумата от около 100лв. (без предишната поръчка, която беше в клас лукс)
Дългоочакваните бутилчици, бурканчета и тубички пристигнаха при мен (след около 2-3 месеца) в четири пакета с предпазващо найлонче. Така и ги държах на почетно място вкъщи, докато имам възможността да ги снимам, а тя дойде след около седмица. Не можете да си представите как обикалях около тях, като малко дете - около торта!
Четирите пакета...
 Ще започна представянето така, както бяха опаковани:

В първия пакет бяха сложили едни от най-исканите ми продукти, тоест шампоаните (2бр) плюс балсама на Natura Siberica.
Почти съм сигурна, че няма рускоговорящо момиче, което да не е пробвало тези измиващи продукти и да не е останало доволно. 
Дори и в България си имаме такова - PolinaSofia и нейното мнение.
Да се надяваме, че ще има и още едно ДОВОЛНО момиче, но само времето ще покаже ;)

 


Задължителен за мен беше Неутралният шампоан, който води класацията по харесвания. Той е подходящ за ежедневно измиване и нежно почиства косата без да нарушава естествената защитна бариера на кожата на главата, не я изсушава.

Тъй като се боря с проблема "сухост" както на костата, така и на тялото, вторият ми избор беше Шампоан за суха коса "Обем и увлажнение". В състава му са включени Сибирски клек и Даурска шипка, която е богата на витамин C, защитава косата от загуба на влага и ѝ придава сияйна светлина, като същевременно осигурява дълготрайна защита и нежна грижа.

 В серията на Неутралния шампоан няма балсам, но на "Обем и увлажнение" има. Дълго се чудих дали да не взема него, но реших да рискувам с този, за който съм чела повече положителни мнения, а именно - Балсам за уморени и слаби коси "Защита и енергия". Имам желанието косата ми да стане по-жива и "енергична". Силно се надявам да се случи с помощта на този балсам!

Нито един от измиващите продукти на Натура Сиберика не съдържа силни пенители, като SLS, SLES и други, а състава им е базиран на натурални треви и билки. На доста от продуктите има лепенка с надпис "Награда - Най добра зелена козметика от Академия COSMOPROF, Болоня за 2012г.





Втори пакет:
 
































 




Гъсто Сибирско Бяло Масло за тяло - също сравнително хвален продукт, заради свойствата и аромата си. Създаден е на базата на чист пчелен восък и натурални масла от осем сибирски билки. Тази уникална комбинация осигурява ефективно овлажнение, интензивно подхранване , омекотяване, изглаждане на кожата и премахване на целулита. Отново натурален състав, без силикони, минерални масла и други вредни...


Скрабове за тяло на ORGANIC SHOP: "Бразилско кафе" и "Белгийски шоколад".
 Тези продукти са може би на втора позиция (след шампоаните) в класацията "Десетте ми най-известни руски продукта". :) 
Нямам голям опит със скрабове за тяло и то защото до сега съм ползвала "боклуци". Като виждам гъстата консистенция на тези съм сигурна, че усещането ще е безкрайно различно. А в допълнение с невероятната миризма, която имат... Истинско "гурме изживяване", както се казва.

Всеки продукт на ORGANIC SHOP отговаря на три основни изисквания: простота, чистота, натуралност.

Simple.
 проста комбинация от естествени съставки
    проста ефективна формула
    проста, сигурна и удобна опаковка.

Pure.
    без парабени, SLS, силикони,
    без синтетични аромати и бои,
и без полиетилен синтетични консерванти.

Natural.
     най-естествената формула
максималното съдържание на натурални съставки
     съдържа сертифицирани органични екстракти и масла




 В третият пакет тихичко ме чакаха:

Детски шампоан "Без сълзи" с екстракти от алое вера и женско биле
Добре се разпенва и нежно почиства косата на бебето без да изсушава кожата на главата.
Органичният екстракт от алое вера овлажнява и стимулира растежа на косата. Био екстрактът от женско биле подхранва косата и я прави мека и гладка. 

Детски балсам за коса "Лесно разресване". Специалната му формула се грижи за тънките, чупливи и непослушни детски коси, премахва електростатичното напрежение, което ги прави меки, блестящи и лесни за разресване.
  
Добри обещания, дано действат и да помогнат и на моето момиченце! Тези продукти не бяха сред "10те най-известни ми", но реших да рискувам, защото не съм доволна от досегашните ѝ.

 Живи витамини за коса и тяло - едно уникално средство на базата на екстракти от северни плодове, растения и витамини, заключени в микросфери за постигане на незабавни резултати.

Живите витамини моментално подхранват косата и кожата, и ги пълнят с животворна вода, защитаваща от вредното въздействие на околната среда.

Екстрактите от семена от северни диви къпини, богати на витамин С, намалява клетъчната структура на кожата, повишава еластичността ѝ.






 Това е бутилчица с помпа - разпределител, пълна с гелообразна течност. Има лек, прозрачен прасковен цвят, червени, големи гранулки и фини бляскави частички, които изчезват върху кожата. Ароматът е изключително лек и приятен. Няма мазни следи и попива изкючително бързо.

Дано действително да работят тези витамини! Ще споделя обезателно след неклиничните ми изследвания :)

 



Четвъртият продукт в пакета беше Хидратираща пяна за отстраняване на грим, включително и на очите. Винаги съм се ядосвала, че на измиващите ми продукти за лице се препоръчва да се избягва зоната на очите. А когато премахвам грима си с тампона, винаги остава черно между косъмчетата на миглите ми. След това обичам да изплаквам с вода. Сега ще мога и още по-добре да отстранявам остатъчите от спиралата ми.
 Това е хипоалергенен продукт , без парабени, SLS, синтетични аромати и оцветители .Подходящ е за чувствителна кожа.









И последният пакет:



 Когато тествам нова за мен фирма, винаги си взимам и един крем за ръце. Това е продукт, който при мен се харчи най-много, пък цената му не е много висока. За да не изневеря на стила си си взех Зимен Крем За Ръце "Защита и Подхранване".  Той също е от по-безизвестните ми продукти и при избора му повиляха ревютата в самия сайт.

Защитава от студа в най-неблагоприятния период на годината.

Базиран е на екстракти от 
Родиола розеа, сибирски бял мъх, масло от шипка и комплекс D-пантенол, които позволяват да се постигне максимално хидратиращ, подхранващ и защитен ефект, така необходим през зимата.

Натуралните съставки стимулират естествената защитна способност на човешката кожа да се справя с неблагоприятните метеорологични условия.
Ще почакам, когато дойдат големите студове и ще се тестваме... ;)

Следващият продукт е на трето място в моята класация по известност. Има различни видове, но аз се спрях на Маска за подсилване и растеж на косата "Сауна и Спа" на основата на органично масло от репей, лимонена трева, арктически пелин и лайка.
 Косата ми от години стои на едно и също ниво. Купила съм ѝ чисто масло от репей, а сега да видим как ще ѝ понесе и маската съдържаща репей... :)

Следващите продукти показвам само на снимка. Без да обяснявам старателно...
 Всичко е на основата на натуралната продукция, каквато е политиката на NATURA SIBERICA.
 

Ако сте стигнали до тук, благодаря за отделеното време! :)

Вие харесвате ли руската козметика? Кой от всички изброени продукти ви е най-интересен?

ВХОД за първата част на руската ми доставка + мнение
С голямо уважение:
ДИАНА

 PS: След година ползване... Мнението ми за тези продукти е в публикацията:

Natura Siberica - заключението

21 коментара:

  1. Woooooow! И аз съм така, не обичам публикации от рода "Вижте какво си купих!", но такова нещо и аз не бих могла да пропусна в блога още при получаването. Още повече, че си личи, колко много труд си положила в описанията на самото запознанство с марките (като състав и т.н.). От поста разбирам, че имаш дъщеричка! Много-много се надявам и на нея да й харесат шампоанчетата. За теб и не се съмнявам, че ще останеш много доволна от нещата. Ако не от всичките, то от повечето със сигурност. Поздрави! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, да... Голямо вълнение ми беше :) Сега някои от нещата стоят подредени в банята като декорация. Гордо съм ги показала! Нямам търпение да започна по-усиленото им ползване.
      Поздрави и на теб! :)

      Изтриване
  2. Много ми е интересно дали вече имаш отзиви за продуктите. Всичките изглеждат страхотно и много им се чудя?

    ОтговорИзтриване
  3. От някои имам безкрайно добри впечатления, други - просто добри, а за трети все още нямам изградено мнение :) Има ли нещо по-специално, което те интересува?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всичките са ми интересни, но най-много ме вълнуват шампоаните, балсама и скрабовете за тяло на ORGANIC SHOP :))

      Изтриване
    2. Страхотно! Точно за тях съм си изградила най-голямо мнение. Скрабовете ги обожавам! Моята кожа е суха, а аз съм мързелива. След използване оставят по кожата изключително лек и деликатен мазен филм. Съответно след баня спестявам процедурата по нанасяне на боди лосиони и т.н. А ароматът е БОЖЕСТВЕН! От шампоаните и балсама също съм доволна. Ползвам ги заедно... Само редувам шампоаните... Но тъй като ще стане много дълъг отговор, обещавам скоро по-подробно ревю. :) Поздрави!

      Изтриване
    3. Май ще се поръчва. ;) Чакам с нетърпение ревюто. Поздрави!

      Изтриване
    4. Ето го и него (ревюто). Надявам се да ти допадне. Специално за теб Анонимен е направено ;) http://chebisheva.blogspot.com/2014/02/organic-shop.html

      Изтриване
    5. Колко мило, много благодаря :)))) Почувствах се специална.

      Изтриване
  4. Да. Ти ме вдъхнови! Отдавна исках да споделя прекрасните си впечатления, но си мислех, че никой не би се интересувал и бих била досадна. Но ето, че съм се лъгала :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. И аз искам да ги пробвам много,намерих европейски онлайн магазин където се предлагат и мисля да пусна една поръчка,цените са перфектни :)

    ОтговорИзтриване
  6. Може ли отзив за Хидратиращата пяна и Живите витамини :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може! :) Сега ми е малко неудобно да пиша дълго. Като цяло съм доволна. Пяната е много лекичка и ако кожата на лицето има някакви възпаление е идеално, нежно, почистващо средство. Може би заради тази ефирност малко се съмнявам в силно измиващите й качества. Витамините ги обожавам. Те могат спокойно да заместят термалната вода например. Върху косата на дъщеря ми също се отразяват много благотворно! При първа възможност ще направя ревю в блога за тях, а и за останалите продукти.
      Поздрави! :)

      Изтриване
  7. Благодаря за мнението. И аз от известно време последователно купувам руска козметика, та всяка насока е добре дошла.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От къде се снабдяваш с руската козметика? И ние искаме! ;)

      Изтриване
    2. Ха, вие - виждам, достатъчно си имате :D
      Иначе, от тук: http://explorecosmetics.blogspot.com/

      Изтриване
  8. Привет и от мен!
    Включвам се с доста закъснение, но напоследък доста ме вълнува марката. Разглеждам наши сайтове, където се предлага, но разнообразието от продукти не ми е достатъчен, а пък и цените са тройни :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей.
      Виждам, че не са ти отговорили все още и реших да изкажа моето мнение относно неутралния шампоан. След като се запознах с няколкото положителни и по-точно възхитителни отзиви за марката и най-вече въпросният шампоан аз реших, че на всяка цена трябва да го взема и го направих. След първото измиване още на следващия ден косата ми беше все едно немита и започна ужасно да ме сърби скалпа , просто до лудост и пърхот . Последва ходене до аптека за лосион , за да мога да поуспокоя до някаква степен степен раздразнението, което отмина , но все пак реших след няколко дни пак да дам шанс на шампоана и резултата беше същия . След това от чисто любопитство /съжалявам , че не го направих по-рано/ потърсих отзиви в русия и се оказа , че болшинството са имали същия проблем като мен. И така дватесет лева отиват в коша за боклук.

      Изтриване
  9. Добрый день!
    Интересует размещение статей на вашем сайте на примере (https://journal.tinkoff.ru/vegetarian/).
    Статья про косметику, со ссылкой на homenature.ru

    Также мы рассматриваем возможность размещения в обмен на товар.
    Пожалуйста, сообщите условия сотрудничества.

    Спасибо!

    ОтговорИзтриване
  10. Добрый день!
    Интересует размещение статей на вашем сайте
    Статья про косметику, со ссылкой на homenature.ru

    Также мы рассматриваем возможность размещения в обмен на товар.
    Пожалуйста, сообщите условия сотрудничества.

    Спасибо!

    ОтговорИзтриване