hunting_for_beauty

Instagram

вторник, 25 март 2014 г.

Just ZOYA...



Разглеждайки сайтът secretzone.bg попаднах на оферта с намаления на лаковете Zoya. Всъщност намаления, намаления, колко да са намаления?... В официалния им сайт струват 9 долара, а тук бяха 13,90лв. Но нямаше значение... Отдавна исках да ги пробвам и веднага се захванах с избирането на цветове. Спрях се до два броя, а ми се искаше да взема всичко. :)




Zoya Nail Polish - 2013 Satin Collection

Zoya Giovanna ZP680

Тъмнозелен цвят с уникален блясък и зашеметяващ ефект - специално създаден за модния дизайнер Питър Сом
Цветно семейство: Зелени
Покритие: Металик
Покривност: 5 (1 = Прозрачен, 5 = Непрозрачен)
Нюанс: Хладен
Без токсични съставки като толуол, камфор, формалдехид и дибутилфталат (DBP)
100% безвреден, дори за бременни жени

Дори и само с едно нанасяне стои прекрасно, но за по-съвършен изглед аз поставям два пласта. Четката е стандартна. Удобна ми е. :) Пробвах го без топ лак, за да видя колко време ще издържи (иначе винаги слагам). Чак след 4-5 ден започна да се маха по връхчетата на ноктите. Е, имам миялна машина и не стоя нон стоп над мивката... Но запечата ли се с добър топ, можете да забравите за маникюра си и седмица. Топът е важен и за времето за съхнене и за двата лака, които ви показвам. Когато не го използвах, успях да си направя няколко досадни драскотини.


Лак за нокти Zoya в деликатен светлорозов нюанс

Zoya Natural Nail Polish - Emme - ZP484

Светло розов цвят като дъвка сатенен ефект. Деликатно оцветен в бяло и златисто. Нов облик на класическия цвят.
Цветно семейство: Розови
Покритие: Металик
Покривност: 5 (1 = Прозрачен, 5 = Непрозрачен)
Нюанс: Хладен
Без токсични съставки като толуол, камфор, формалдехид и дибутилфталат (DBP)
100% безвреден, дори за бременни жени

Бях напълно сигурна, че както останалите ми светло розови лакове и този ще има нужда от доста нанасяния, за придобие плътен цвят. Останах с отворена уста, когато още с първия пласт наситеното розово се появи в цялата си прелест. Единственият (малък) проблем е, че ръката трябва да не трепери много, много, защото има опасност да се получат леко криви линии, образуващи се заради стритата перла. Отново издръжливостта му беше завидна!


Всяко лакче е с количество 15мл

Много ми харесва това, че от Zoya мислят за здравето на жените използващи техните продукти, които на всичкото отгоре са много качествени, издръжливи и с богата цветова гама. Но все пак не забравяйте да слагате и топ покритие! Ще получите повече блясък и трайност.


Вие имате впечатления от ZOYA?


Facebook page: Hunting for beauty

4 коментара:

  1. Mного красота събрана на едно място. И не говоря само за лаковете ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, тииии! :) Винаги ме караш да се изчервявам! Изпълваш сърцето ми с толкова мили чувства! Блазе им на хората, които са около теб! Сигурна съм, че са много щастливи! 'Ем добро, 'ем красиво! Как те Господ създаде?

      Изтриване
    2. Сега е мой ред да се изчервя :))) Ама не се смятам за много добра :Р Понякога направо тровя живота на хората около мен. Питай мъжО, когото иначе обожавам, той най-много си пати от мен хахахах :*

      Изтриване
    3. Ха ха! Ама, те мъжете често са недоволни. Не случайно сме от различни планети. :) Сигурна съм, че просто не те разбира, особено при ПМС например ;)

      Изтриване