hunting_for_beauty

Instagram

сряда, 11 юни 2014 г.

Парфюмът на моята пролет...


През последните дни на вече отишлата си зима съвсем случайно, разхождайки се без цел и посока в Beauty zone подуших бъдещия си спътник. Поставяйки го върху кожата си, дълго след това се любувах на прекрасния му аромат. Мина време и аз забравих... Но тъй като  вярвам, че нито едно събитие не е случайно в момента, в който го видях в Ягодката, намален много изгодно, не устоях и си казах, че така е трябвало. Пролетта се изниза неусетно и лятото започва да ни прегръща с парещите си лъчи. Така и неусетно останаха няколко капки от моето пленяващо удоволствие. Този аромат не заслужава да мине в поредната порция празни опаковки. За него трябва да се разкаже самостоятелно и да му се отчете необходимото внимание.

Idylle Perfume for Women by Guerlain




Заедно с  прераждащата се природа Idylle развихряше и моето пробуждане. Приближаването му към кожата ми ми даваше неимоверно самочувствие и ме караше въображаемо да танцувам грациозно под парфюмните му звуци. Сливаше се с моя собствен аромат и заедно преодолявахме трудностите в големия град.



Създаден през 2009г от Thierry Wasser за Guerlain той се превръща не просто в парфюм, а в усещане за жена, която е чувствена и съблазнителна.


Усещам го толкова близък и поради факта, че в неговата магия е претворен ароматът на истинската, чиста, неподправена БЪЛГАРСКА роза. Като връхни нотки тя е допълнена от фрезия, ягода, личи. Дъждът от цветя прераства в порой от жасмин, момина сълза, божур и лилия. А последните капки на неговата песен се изливат от мускус и пачули.

 
Докосването му ме кара да се чувствам безкрайно нежна и ефирна, чувствена и романтична, мимолетна и вечна...




Ето че нашата идилия скоро ще приключи, защото винаги в живота има както срещи, така и раздели. Благодаря ти Guerlain за възможността да усъвършенствам себе си само с едно впръскване на скъпоценното ти, златно флаконче!

The huntress...

8 коментара:

  1. Ех, че хубаво си го описала. Не съм го срещала този парфюм, но май съм изпуснала много. Пожелавам ти пак да се съберете заедно :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, благодаря! :) Може би следващата пролет отново ще "цъфтим" заедно... ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Прелестно звучии ще го душна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В големите жеги може би няма да е тооооолкова вълнуващ... И го изчакай да се доразвие... На мен в началото ми се стори "нормален", но после плени сърцето ми :)

      Изтриване
  4. Скоро не бях чела толкова живописно и ароматно ревю <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох... Много ти благодаря! С първия написан ред се чудих с какво се захващам? Та толкова е трудно да описваш аромат!! Зарязах всичко, но ето че един ден музата ме грабна и не ме пусна до края. Написах го на един дъх, без да мисля много. ;) Просто се напръсках и се потопих в разкоша...
      <3
      (Прочете ли си стихотворния поздрав за рождения ден под поста с гива? Писах го в тролея на път за работа :) )

      Изтриване
    2. Даааа! Това беше един от най-хубавите поздрави, които съм получавала някога! Не успях да ти благодаря тогава :) После ме отнесе шматковщината ми <3 Беше прекрасно <3

      Изтриване
    3. Надявах се да ти хареса! <3 :) Ха ха!

      Изтриване