hunting_for_beauty

Instagram

вторник, 9 юни 2015 г.

Шарени връхчета! :)

 Здравей, шарено лято! 
С огромна, щастлива усмивка те приветствам!

 А с вас, мили момичета, ще споделя няколко идейки за по-цветен френски маникюр...
сн 1
Ако се чувствате несигурни в направата на идеалната "френска" линия, в началото може да пробвате само на един пръст. Най-често това е безименния. На снимка 1 съм му добавила  ефекта на пеперудата.

сн 2
 Когато придобиете рутината, пробвайте с четири "френски" пръста. Цикламеният завършек е доста забележим и зрително удължава нокътната плочка. (сн 2)

сн 3
Време е да съберем сили, да спрем треперенето и да сложим по една тъънка линийка на всички пръсти. В този пост нюдът е забранен, затова синьото се намества нахално на царския трон! (сн 3)

сн 4
На снимка 4 френчът е оранжев, но допълнен с цикламени точки. Ако някъде сте изкривили линията, там е идеалното място за първата точка. И хоп! Всичко е красиво замаскирано! :)

сн 5
На снимка 5 са използвани лепенки за нокти. Да, стоят много ефектно, но освен че се дръпнаха навътре, падат много бързо. Иначе са идеално решение за диско-вечер на плажа ;)

сн 6
Още една идея, но е доста по-трудна... На снимка 6 линиите са две и се вижда, че изпълнението на задачата не е за 6, но пък отдалеч привлича внимание и може би някой морски гларус ;) Ха ха!


сн 7
Класически френски маникюр? Не... От зодията ми идва това да бягам от стандартите. Безименният пръст отново е различен. Използвала съм лепенка на черни и бели райета, като зебричка.

Това беше от мен. Кой вид (сн N) ви хареса най-много?

5 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Без да искам изтрих коментара си, който гласеше, че цветният френч е много свежа идея за лятото ;)

      Изтриване
    2. Благодаря, че комнтира! :) <3

      Изтриване
  2. Много готини маникюри <3 Аз френския все го кривя и слагам брокат, че да не личи :D Този с дантелените лепенки е страхотен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Весенце! Но в сравнение с твоите, тези снимки тук са суууупер блед, лек напън за нещо цветно :D

      Изтриване