hunting_for_beauty

Instagram

понеделник, 18 януари 2016 г.

Shopping Abroad


Здравейте!

Новогодишните празници прекарах в Словакия и тъй като до/от там няма пряк полет се налага да се използва най-близкото летище - Виена. Общо взето, това което имаме ние го има и там, но к не можах да се спра и да не си купя някои козметични глезотийки. DM ми беше на разположение често и колкото и да се стисках и да си повтарях, че реално нямам нужда нищо, то накрая се предадох.... Не устоях и на био предложенията в Австрия....

Останете с мен, ако ви е интересно да разберете, какво все пак "хвана" окото ми?!.


Много исках да купя на Галя от Mymakeup2013 нещо, което тя няма в Италия. Тези двечките бяха предназначени именно за нейното колетче, но като се прибрах вкъщи и се зачетох на спокойствие, открих в тях някои неща, които не ми харесаха. Ще ги оставя в България. Ще ги заменя с 2 други, които мислих аз да пробвам, но повече ще се радвам, ако на нея ѝ допаднат.

Банька Агафьи - експрес-маска за лице. На последно място в състава ѝ се мъдри един полимер, който автоматично я прави НЕ 100% натурална, както пише на опаковката. 

Масло от коноп (да си кажем направо трева) на чешката фирма Topvet. Това беше подарък от снаха ми за Галя. :) Твърдеше, че го е купила от онлай био магазин. За съжаление като разгледах сайта им осъзнах, че имат био масла и НЕ био. Е, това е от втория тип. Галя не прави компромиси, така че по-добре е да не ѝ го изпращам. ;)

Тези са DM-ски щуротийки.

Пяната за вана на Alverde ви я показах във Фейсбук. Беше огромно удоволствие да я ползвам!  Тук нямам вана, така че не се заредих с повече бройки.

Крем за ръце на Weleda от розовата серия (с бадем). Все още не съм направила ревю на душ гела и млякото за тяло от същата серия, но съм ги ползвала до толкова, че да знам, че съм безрезервно влюбена в аромата им. Кремчето е с лека консистенция и на пръв поглед ми допадна.

Крем за ръце на Nonique - имах крем за очи (ревю - ТУК) на този бранд, който миришеше разкошно и очаквах същото ухание и върху ръцете си. Да, прекрасно е, но май се оказа твърде силно, а и по-какаово-ванилово... Звучи добре, но май не ми е любимо...

Sally Hansen - топ, който е безцветен с черни, различни по големина и форма елементи. Идеята е, че ще имитира черна дантела. (Ако ви е интересно ще поствам снимки, когато го пробвам)

Essence - стикче за премахване на кутикулчета. Краят му е керамична пиличка, която се надявам, без да дере драстично ноктите ми да премахва залепената по тях кожа (звучи кофти това изречение...)

Essence - декоративни лепенки (черни, за да ги съчетавам с горната "дантела") и лентички, също за декорация. (Знам, че ги има по чайна сайтовете, но пък се надявам да са по-качествени)

Essence - Stampy set - чУвали сте (не сте чувАли) сигурно за тези печатчета за нокти.... Имам такова, китайско и нищо не успях да направя с него. Размазваха ми се. Дано намеря време и да пробвам и с това чудо, та и да се получи добре!.. :)

Купих си и няколко пилички, но забравих да ги снимам :(

Soaphoria - Био словашко производство, което до голяма степен имитира продуктите на Lush. Това, което взех аз е шампоан за суха коса. Все още нямам никакви впечатления. А Галя скоро ще може да сподели за други продукти на марката  ;)



И... от летището във Виена се спрях на Bi Good - Био производство на австрийските дрогерии BIPA.

От ляво на дясно са:
Балсам за гланц (блясък)
Маска за суха коса
Шампоан за гланц (блясък)
Течен сапун
Мляко за премахване на грим
Все още нищо от това не съм тествала.

Ако някой от описаните тук продукти предизвика интереса ви или сте го пробвали, моля, споделете! :)

Сърдечни поздрави и доскоро!

4 коментара:

  1. Искам да се запозная със снахата :)) Благодари и от мое име <3
    А тази марка на Бипа я гледам от месеци в сайта им :))
    Благодаря ти прекрасна,нямам търпение да дойде всичко и да почвам да се мазотя :)))
    Целувки на моята блогър половинка ихихиих <3 >3 <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Половинке, от този момент до около 10 дни ще пътува към теб подарък от сърце! :* <3 Дано вътре откриеш нещо, което да ти хареса искрено! За едно съм сигурна... ;)

      Изтриване
    2. А ти задължително да пробваш шампоана и балсама за Вивиен,Клериа ги ползва в комбо от два месеца и косата и е страхотна :))

      Изтриване
    3. Страхотна идея! Хем количеството си е наистина огромно и ще има да си се мием и двете дълго време :)
      Най-готиното на това да ползваш био, натурална козметика е, че не се притесняваш да я използваш заедно с детето си! :)
      Само ме е яд, че все още този род козметика има да наваксва от към маркетинг. Дъщеря ми понякога иска някакви неща, които са с готини детски картинки, а всъщност вътре са бъкани с петрол. Опитвам се да ѝ обясня, че това е трик само и само да бъде купено от неразбиращите, но тя е дете и когато види любим герой сърчицето ѝ трепва...

      Изтриване