hunting_for_beauty

Instagram

неделя, 17 април 2016 г.

Amazing giveaway with Wolf walley - CLOSED!!!

Може би вече сте чували за Wolf Walley, но ако не сте със сигурност ще чуете и след този пост...
Дълго се двоумях как точно да започна тази публикация. Дали да ви разкажа предисторията или да ви споделя колко емоция се вихри в този момент в мен... Но поставих нещата на кантар и реших да стартирам с простото (познато ни от една реклама):

I present to you:

и дизайнерката 
МИЛЕНА ПЕТРОВА

Тя може да се вдъхнови от блогър (Mimi's fashion moments) или от един метър шоколад, но във всички случаи ще създаде дреха, която ще е "жива" и ще носи нейния дух и отпечатък. Не случайно организаторите на Sofia Fashion Week  я избраха да бъде сред малкото млади дизайнери, които да бъдат представени на тази авторитетна модна сцена.


 
За своята колекция, носеща името “Визии”, Петрова се вдъхновява от стила на модерните градски момичета, но дрехите й носят в себе си бохемска романтика и вкус към приключения. Решени в актуалните пролетни цветове като бледа лавандула и розов кварц, моделите й са нежно допълнение в гардероба на всяка дама. Материите, които дизайнерката използва, са коприна, сатен и кожа, и освен пастелните цветове откриваме още ярко червено, черно, райе, както и елементи, изработени от задължителната за сезона дантела.

Източник: сайтът missbloom.bg



Нейните тоалети заслужено обраха овациите на публиката!

А вие някога представяли ли сте си, че може да притежавате дреха, която е дефилирала на престижен моден подиум? Е, понякога мечтите се сбъдват!











1. Отговорете на въпроса кой модел от последната колекция на Wolf Walley ви допада най-много и лично вие с какво бихте го съчетали. Може да си изберете цвят, вид дреха, бижу или друг аксесоар. Можете да си фантазирате на воля!
2.  Харесайте фейсбук страницата на Wolf Walley - като кликнете ТУК!!! (ако вече не сте го направили)
3.  Харесайте фейсбук страницата на Hunting for beauty - като кликнете ТУК!!! (ако вече не сте го направили)
4. Споделете поста публично на вашата стена.

Ще оставя дизайнерката да оцени вашите отговори и този от вас, който ще я впечатли най-много, ще спечели избрания модел.
Очакваме вашите размисли по темата до 8 май под този пост, както и във фейсбук, ако не ви се пише и решите да публикувате снимка. След това, до седмица победителят ще бъде обявен! Наградата ще бъде доставена в пределите на България.

Почувствай се истинска звезда, като облечеш дреха от подиума!!!

5 коментара:

  1. Здравей, Ди!
    Много сладък елек си имаш :)
    Всички модели на Wolf Walley показани тук са много готини и свежи! Ако трябва да кажа кой бих носила аз, обаче, то това е туниката от снимка 4 в кафяво и златно райе - мисля, че ще ми отива на омбрето и омбрето ми ще отива на нея :) Единственото, което бих добавила (освен омбрето :D) са едни сандалки тип римски или едни пантофки, бежови/телесен цвят, остри.

    Поздрави за интересния giveaway и успех на теб и на Wlof Walley

    ОтговорИзтриване
  2. 8 снимка в ляво сребристата пола с топа изглежда супер красиво.Аз бих го съчетала само с едни сандали на равна подметка мисля,че ще е много шик. Всички модели са много хубави.
    Успех на всички :)

    ОтговорИзтриване
  3. Бежовият елек от снимка 5 е страхотен, както и този със синьо сърце, който ти показа във ФБ :)) Бихги съчетала с изчистени дънки + черна блуза, заедно с колие с камъни :))

    ОтговорИзтриване
  4. WOLF WALLEY е доказателство за това какво вдъхновение е модата! Тя е начин, по който можем да представим и почувстваме себе си различни, забележими и уникални! Обичам това чувство, обичам различните неща, съчетани с вкус, носещи феерия от емоции и уникалност! Обичам и обърнатите погледи след мен! Признавам, че съм впечатлена и с голямо удоволствие бих облякла и разходила тези уникални творения! Влюбих се в моделът на снимка номер 8 - обожавам нюансите на лилаво, обожавам сатен, обожавам феерията, която носят плисираните кройки...но въпреки това, ако можех да избирам, бих избрала бежовия елек от снимка номер 5! Защо ли? Защото го чувствам най-близък до мен, защото откривам част от себе си в него! Много харесвам този нежен нюанс и елегантното изпълнение на този чудесен модел! Бих го съчетала с черен панталон тип "цигара", бяла риза, любимите ми перлени обеци, сладки нисички обувки в телесен/бежов цвят, ведро настроение и чантата в цвят "коняк", която очаквам да пристигне утре! Голямо вълнение - чакам я почти месец, представям си, вълнението ми, ако трябваше да очаквам пратката на симпатичния елек от снимка номер 5! А понеже съм човек, обичащ вниманието към детайла, няма как да пропусна да отбележа и очарованието ми от красивите нашивки от мъниста по елечето - придаващи му толкова чар! Гледайки галерията на WOLF WALLEY се размечтах и пренесох макар и за малко в един друг свят, различен от нашето забързано ежедневие! МИЛЕНА ПЕТРОВА, пожелавам ти нестихващо вдъхновение, за да продължаваш да твориш подобни красоти и да вдъхновяваш и самите нас!

    ОтговорИзтриване